Artikelbibliotheek

Uw bron voor de laatste nieuwtjes uit de elektronicasector!

Article Library
> Artikelen
}
Quickly Create an Accurate Thermistor-Based Temperature Sensing Circuit Publish Date: 2019-06-26

Achieve accurate temperature readings with a thermistor using a resistor and a precision analog microcontroller.

Join the Maker World with an Easy-to-Use Arduino Starter Kit Publish Date: 2019-06-25

The Arduino Starter Kit has everything engineers and non-engineers need to become a “maker” and join a world of electronics-based creativity and innovation.

How to Use a Voltage Reference to Ensure Accurate, Stable Data Conversion Publish Date: 2019-06-20

Proper use of a carefully selected voltage reference ensures analog-to-digital and digital-to-analog conversion accuracy and optimum system performance.

Leveraging Market’s First Arm® Cortex®-M33-Based MCU – Part 1: Manage Power and Performance Publish Date: 2019-06-19

Use a microcontroller that extends a general-purpose processor core with specialized hardware for secure, low-power designs able to handle complex workloads.

Z-Wave in Near Zero Time: Two Pre-Certified Solutions for Smart Home Networks Publish Date: 2019-06-18

Use a Zen Gecko Z-Wave 700 series module with a dev kit to simplify design and reduce compliance testing for this popular but complex mesh network protocol.

Broadcom 15 mm Wide ACNT Optocouplers for High Voltage Applications Publish Date: 2019-06-13

The Broadcom ACNT optocouplers family offers 15 mm creepage and 14.2 mm clearance for high voltage isolation applications.

How to Select the Right RTOS and Microcontroller Platform for the IoT Publish Date: 2019-06-12

Developers can get started with real-time operating systems (RTOSs) for the IoT using readily available microcontroller platforms.

Use a Smart Sensor’s Built-In Machine Learning Core to Optimize “Always-On” Motion Tracking Publish Date: 2019-06-11

Use a smart sensor with an integrated machine learning core to detect complex movement sequences for low-power, always-on motion tracking.

Hoe beveilig je IoT-apparaten op microcontrollers met vingerafdrukverificatie Publish Date: 2019-06-06

Met een vingerafdrukidentificatiesensor gecombineerd met een microcontrollerprintplaat met een LCD kunnen ontwikkelaars snel en gemakkelijk toegangsbeveiliging toevoegen aan IoT-netwerken.

Een inleiding op beamforming met MEMS-microfoons Publish Date: 2019-06-05

Een beamforming-array met meerdere MEMS-microfoons kan omgevingsgeluid elimineren door geluiden uit een bepaalde richting te versterken en andere geluiden te verzwakken.

Miniatuurdrones monteren, lanceren, leren kennen en ontwikkelen met een complete set Publish Date: 2019-06-04

Met deze set van een kleine drone en bijbehorende software krijgt u een volledige introductie in de vluchtdynamica en besturingsalgoritmes van drones.

Pas de laatste verbeteringen in de CAN-bustechnologie toe voor betrouwbare, veilige en snelle communicatie in automotive netwerken Publish Date: 2019-05-30

Gebruik de nieuwste eigenschappen van verbeterde CAN-transceivers voor een hogere overdrachtssnelheid van automotive data, hogere betrouwbaarheid en sterkere beveiliging. Alleen de kosten en het gewicht gaan omlaag.

Beveiliging met TVS-diodes verbetert de betrouwbaarheid van de CAN-bus Publish Date: 2019-05-29

Volgens IEC 61000-4-5 op immuniteit voor stroomstoten geteste TVS-diodes gebruiken voor een goedkoop en eenvoudig te ontwerpen interne circuitbeveiliging voor CAN-bus-toepassingen.

Precieze bepaling van de hoekpositie en -snelheid van de motor met een resolver Publish Date: 2019-05-23

De hoekpositie en -snelheid van een motorbesturingsresolver nauwkeurig en betrouwbaar vastleggen met een resolver-digitaalomzetter met hoge resolutie.

UART's garanderen betrouwbare lange-afstandcommunicatie voor industriële toepassingen via RS-232-, RS-422- en RS-485-interfaces Publish Date: 2019-05-22

UART's gebruiken voor betrouwbare seriële lange-afstandcommunicatie voor industriële toepassingen met behulp van RS-232, RS-422 en RS-485.

Extern Flash-geheugen biedt voordelen bij het gebruik van opzoektabellen in high-performance IoT-eindpunten Publish Date: 2019-05-21

Extern serieel flash-geheugen gebruiken voor een opzoektabel in een microcontroller in plaats van intern flash om systeem-upgrades te vereenvoudigen en de prestaties te verhogen.

SiC- en GaN-voedingscomponenten gebruiken om aan de ontwerpvereisten van elektrische voertuigen tegemoet te komen Publish Date: 2019-05-15

Profiteer optimaal van de hogere bedrijfstemperaturen en schakelfrequenties van SiC en GaN wide bandgap-componenten voor voedingssystemen van elektrische voertuigen (EV).

Gebruik een PCR-module om snel nauwkeurige op radar gebaseerde sensors met laag vermogen te ontwikkelen Publish Date: 2019-05-14

Gebruik de geavanceerde radardetectietechnologie en de ontwikkelingskit van Acconeer om de implementatie van afstands- en bewegingsdetectie met millimeterresolutie in slimme producten te vereenvoudigen.

High-power Power Over Ethernet ontwerpen met kant-en-klare IEEE 802.3bt oplossingen Publish Date: 2019-05-09

IEEE 802.3bt High-Power PoE -controllers en -interfaces gebruiken om Power-over-Ethernet uit te breiden naar nieuwe toepassingen.

Het programmageheugen van een microcontroller uitbreiden met SPI XiP Flash - waarom en hoe Publish Date: 2019-05-08

De eenvoudigste en meest efficiënte manier om de programmageheugenruimte van een microcontroller uit te breiden is een SPI XiP flash-geheugen te gebruiken; hier lees je hoe je dit moet doen.

Een diepgaande analyse van schakelaars en configuraties van audio-jacks Publish Date: 2019-05-07

De audio-jack is een standaardconnector die naast de gewone audio-connectiviteit vele andere mogelijke toepassingen biedt.

Ontwerp een industrieel front-end detectiesysteem met hoge precisie Publish Date: 2019-05-02

Ontwerp een precies, nauwkeurig, analoog front-end met weinig ruis voor meerdere sensors in een fabrieksautomatiseringsomgeving.

FPGA's in de wereld van Arduino: de Snō-module van Alorium gebruiken voor zowel voorgeconfigureerde als aangepaste IP Publish Date: 2019-05-01

De XLR8- en Snō-ontwikkelingsborden van Alorium bieden een nieuwe, eenvoudige en goedkope manier om gebruik te maken van de real-time capaciteiten van een FPGA in ontwerpen van embedded systemen.

Hoge voltages effectief en veilig regelen en versterken met de juiste hoogspannings-opamp Publish Date: 2019-04-30

Hoogspannings-opamps zijn essentieel in vele toepassingen maar bij het kiezen en gebruiken ervan dient men aandacht te geven aan de functionele details.

Hoe IoT-toepassingen snel en veilig met Google Cloud kunnen worden verbonden Publish Date: 2019-04-24

Ontwikkelaars hoeven slechts een IoT-ontwikkelingsbord in te schakelen om een end-to-end-toepassing te verkennen die op veilige wijze met Google Cloud is verbonden vanaf het IoT-apparaat.

Bouw een betrouwbare draadloze thermometer van medische kwaliteit met batterijvoeding voor continue bewaking Publish Date: 2019-04-23

Een draadloze digitale thermometer bouwen van medische kwaliteit met laag energieverbruik en bluetoothverbinding voor de verzending van lichaamstemperatuur naar een mobiele toepassing gedurende langere perioden.

IMU's: laat je host slapen met on-board machine learning Publish Date: 2019-04-18

Door machine learning en beslissingsboomverwerking te integreren in IMU's kan de host-applicatieprocessor worden ontlast van de real-time verwerking van positie en beweging.

Nieuwe dimensies voor de implementatie van HMI zonder dat daar veel middelen voor nodig zijn Publish Date: 2019-04-17

Het gebruik van chips uit de BT81x-serie van Bridgetek kan een enorme verwerkingslast van de systeem-MCU halen.

Voedingen met hoge energiedichtheid bouwen met geïntegreerde eGaN-vermogenstrappen Publish Date: 2019-04-16

Een geïntegreerde driver en eGaN-vermogenstrappen gebruiken om het ontwerp van hoogfrequente schakelende voedingen met hoge energiedichtheid te vereenvoudigen.

Hier komt de IEC 62368-1: de nieuwe veiligheidsnorm voor ICT- en AV-apparatuur Publish Date: 2019-04-11

De nieuwe veiligheidsnorm IEC 62368-1 zal op 20 december 2020 in werking treden. Wij zetten voor u op een rijtje wat de belangrijkste principes erachter zijn en hoe de overgang naar de nieuwe norm het beste kan worden aangepakt.

Hoe beschermt u ontwikkelingstools tegen defecte hardware Publish Date: 2019-04-10

Ontwerpers kunnen hun ontwikkelingstools tegen defecte hardware beschermen door bepaalde beproefde isolatiepraktijken te volgen.

Ontwerp snel een mesh-netwerksysteem dat compatibel is met meerdere protocollen Publish Date: 2019-04-09

Ontwerp snel een draadloos systeem dat compatibel en interoperabel is met meerdere concurrerende mesh-netwerkstandaarden.

Snel op FPGA gebaseerde ontwerpen bouwen en programmeren met Python en Jupyter Notebooks Publish Date: 2019-04-03

Een ontwikkelbord biedt een complete omgeving om snel op FPGA gebaseerde ontwerpen te maken zonder conventionele FPGA-programmeerstappen.

5G is a Long Way Off: Use Ready-Made LTE 4G Modules for Remote IoT Sensing and Control Publish Date: 2019-04-02

Don’t wait for 5G: Ready-made 4G LTE modules and associated development kits simplify remote IoT product development and shorten time to market, now.

Verifieer de integriteit van sensorgegevens met ingebouwde controles & diagnostiek Publish Date: 2019-03-29

Gebruik de AD7124 van ADI met zelfcontrole om de integriteit van uw sensorgegevens te garanderen voor kritieke toepassingen in industrie, handel en consumentenmarkt.

Design a Fast and Accurate Water Source Turbidity Sensor Publish Date: 2019-03-27

Secure water resources by quickly acquiring accurate turbidity measurements with the right analog front-end photo-sensing system.

Use a Multicore Processor to Build Low-Power Media-Rich Smart Products Publish Date: 2019-03-26

Use the NXP i.MX 8M Mini family with its 14 nm FinFET process for high performance applications and real-time embedded processing for smart products.

De basis van logaritmische versterkers en hoe ze omgaan met signalen met een breed dynamisch bereik Publish Date: 2019-03-21

Logversterkers gebruiken om signalen met een breed dynamisch bereik te comprimeren om ze compatibel te maken met lineaire verwerkingselementen zoals digitizers.

De basisprincipes van Directe Digitale Synthesizers (DDS) en tips & tricks om DDS te selecteren en gebruiken Publish Date: 2019-03-20

Gebruik de juiste directe digitale synthesizer (DDS) voor nauwkeurige en stabiele analoge golfvormen en die zowel behendig kan omgaan met de fase als met de frequentie.

Gebruik een draagbare gecombineerde PPG/ECG-biosensormodule voor FDA-certificeerbare hartslagmetingen Publish Date: 2019-03-19

Een kleine module biedt een gebruiksklare oplossing voor het toevoegen van zowel eenkanaals ECG als pulsoximetrie aan mobiele apparaten met een laag energieverbruik.

De voertuigen van de toekomst krijgen steeds meer technologie Publish Date: 2019-03-15

Voor de ontwikkeling in de auto-industrie van een secundair elektrisch systeem met 48 V zijn uitgebreide isolaties nodig voor de veiligheid en isolatiecontrole.

De basisbeginselen van CircuitPython voor snelle prototypering en ontwikkeling op basis van microcontrollers Publish Date: 2019-03-14

CircuitPython van Adafruit maakt de steeds populairder wordende Python-programmeertaal beschikbaar voor goedkope, embedded microcontroller-ontwikkelingsborden.

Snelle verbinding en verzending van IoT-gegevens naar de cloud voor externe toegang. Publish Date: 2019-03-13

Gebruik het AC164160 Google Cloud-evaluatiebord en sensor IoT-eindpuntoplossing van Microchip Technology om snel en veilig verbinding te maken met Cloud IoT-opslag.

Meerkleurige leds aansturen Publish Date: 2019-03-12

Met meerkleurige leds kunnen ontwerpers meerdere leds vervangen door één led om ruimte, vermogen en kosten te besparen terwijl er snel waarde wordt toegevoegd aan een ingebed systeem.

Robotica, de nieuwste generatie Publish Date: 2019-03-11

Om intelligente en geavanceerde robotsystemen te ontwikkelen, zijn innovatieve analoge en embedded technologieën vereist en Texas Instruments biedt een aantal nuttige producten.

Werk slimmer, niet harder Publish Date: 2019-03-08

Een overzicht van een selectie producten van Texas Instruments die helpen bij het ontwerpen van producten om de behoeften en eisen van de slimme oplossingen van de toekomst te vervullen.

Een architectuur voor hogere doorvoer in systemen voor röntgenbeveiliging Publish Date: 2019-03-07

Een high-speed 16-bits SAR ADC gebruiken om de doorvoer van een digitaal röntgensysteem te versnellen zonder verlies van nauwkeurigheid en resolutie.

Weten wanneer en hoe je een externe DAC moet kiezen en toepassen voor een microcontroller Publish Date: 2019-03-06

Ontwerpers kunnen een externe DAC toevoegen aan een microcontroller, die de systeemfunctionaliteit verbetert terwijl er printplaatruimte wordt bespaard.

Bouw een batterijloze en draadloze switch met Bluetooth voor slimme producten Publish Date: 2019-03-05

Ontwerpers kunnen nu gemakkelijk een batterijloze en draadloze switch bouwen met behulp van een Bluetooth 5.0-module met ultralaag energieverbruik en energy-harvester (systeem om energie te oogsten) met drukknop.

De juiste kabel voor een industriële toepassing: kabels kiezen en toepassen voor een succesvol ontwerp Publish Date: 2019-02-28

Bij het kiezen van kabels voor Industrial IoT dienen zorgvuldige afwegingen te worden gemaakt ten aanzien van de fysieke en elektrische eigenschappen van de kabels, zoals geleidertypes, afscherming en buigzaamheid.

Accelerate Long-Range Wireless Connectivity Design with a LoRaWAN System-in-Package Publish Date: 2019-02-27

A 6 x 6 mm module and software provide a drop-in solution for low-power, low-cost, long-range IoT connectivity using LoRaWAN technology.

Veilig en efficiënt stroom of spanning schakelen met SSR's Publish Date: 2019-02-26

Het halfgeleiderrelais (solid state relay - SSR) is een veilige, veelzijdige, stevige aan/uit-schakelaar tussen een low-level stuursignaal en een AC/DC-belasting, die echter zorgvuldig moet worden toegepast.

MEMS versus ECM: een vergelijking tussen microfoontechnologieën Publish Date: 2019-02-21

Steeds meer apparaten gebruiken microfoons om geluid vast te leggen. Twee van de meest gebruikte microfoontechnologieën zijn MEMS en ECM.

Solve Microcontroller I/O Expansion Problems by Applying External Devices Publish Date: 2019-02-20

Developers can avoid tearing up their designs by expanding their microcontroller’s I/O using readily available, discrete expansion ICs.

Millimetergolf-radarkits gebruiken voor snelle ontwikkeling van ontwerpen voor precisie-objectdetectie Publish Date: 2019-02-19

Ontwikkelaars kunnen het bereik en de nauwkeurigheid die gerealiseerd kunnen worden met op mmWave-radar gebaseerde detectie met behulp van een enkel apparaat en bijbehorende software aan hun systemen toevoegen.

Why and How to Use the Serial Peripheral Interface to Simplify Connections Between Multiple Devices Publish Date: 2019-02-14

The Serial Peripheral Interface (SPI) is popular as a simple, low-cost interface between multiple devices such as microcontrollers, sensors, and actuators.

Het implementeren van LoRa Firmware Over the Air (FOTA) met minimaal stroomverbruik Publish Date: 2019-02-13

Door een op FRAM gebaseerde microcontroller te gebruiken in plaats van een microcontroller met flashgeheugen, kunnen ontwerpers het vermogen dat nodig is om firmware te updaten via een draadloos LoRaWAN-netwerk beperken.

Een oscillator selecteren en doeltreffend toepassen Publish Date: 2019-02-12

Een grondig inzicht in oscillators en hun werking en verschillen is van fundamenteel belang om ze te selecteren en correct toe te passen, zodat aan de ontwerpvereisten wordt voldaan.

Use a Comprehensive PLC Reference Design to Accelerate Development of Industrial IoT Applications Publish Date: 2019-02-07

A modular system design provides a compact solution to emerging requirements for next generation PLCs.

Improve Pulse Oximetry Measurements Using Dark Current Compensation Publish Date: 2019-02-06

Use a second photodiode to increase a pulse oximeter’s dynamic range to 16 bits.

Use a Microcontroller’s Functionality to Quickly Implement Analog Signal Chains in Compact Designs Publish Date: 2019-02-05

Developers can implement the basic analog interfaces required in many wearable and IoT designs using only an MCU and a few passive components.

Use a Kit to Rapidly Develop an Industrial Predictive Maintenance Application Publish Date: 2019-01-31

Developers can rapidly deploy sensor hardware and software needed to build sophisticated solutions for industrial predictive maintenance.

Use Advanced LDOs to Meet IoT Wireless Sensor Power Supply Design Challenges Publish Date: 2019-01-30

Use advanced LDOs to maximize IoT sensor battery life while easing complexity and lowering cost.

Effectively Sense Temperature in IoT Applications Using Solid State Technology Publish Date: 2019-01-29

Solid state temperature sensors are well suited for IoT applications due their small size, accuracy, linearity, low power, and ease of interfacing.

IMUs for Precise Location: Part 2 – How to Use IMU Software for Greater Precision Publish Date: 2019-01-24

IMU software determines precise position from IMU sensor data and is used in embedded applications ranging from consumer to industrial, medical, and military.

Fundamentals of Current Measurement: Part 3 – Funnel Amplifiers Publish Date: 2019-01-23

Funnel amplifiers allow high side current measurements in systems where the load’s power supply operates at a higher voltage than the measurement circuitry.

Use an External Encrypted EEPROM to Secure Data in Embedded Systems Publish Date: 2019-01-17

Designers can add an external secure EEPROM to a microcontroller that provides an efficient way to protect sensitive data from hackers.

Reduce LED Noise and Distortion for Accurate Pulse Oximetry Publish Date: 2019-01-16

Pulse oximeters require special attention to their LED drive electronics to ensure low noise and low distortion for accurate measurements.

An Easier Solution for Securely Connecting IoT Devices to the Cloud Publish Date: 2019-01-15

Using a security IC and a software library, developers can employ a more efficient approach to mutual authentication required for IoT security.

Heat Sinks: A Step-by-Step Guide to Getting the Heat Out of Your Design Publish Date: 2019-01-10

A heat sink's role is in creating a larger surface area on a heat-producing device, allowing for more efficient transfer of heat out and into its surroundings.

Quickly and Efficiently Implement Machine Learning at the Network Edge Publish Date: 2019-01-09

Developers should consider these low-power processor and board solutions to implement efficient machine learning on IoT devices at the network edge.

Use Add-On Boards to Quickly Build a Powerful IoT-Based Greenhouse LED Lighting and Sensor System Publish Date: 2019-01-08

Developers can use low-cost boards and specialized LEDs to build a complete greenhouse control system.

When More is Less: Save Valuable Space Using More Regulators Publish Date: 2018-12-20

Using multiple tiny DC-DC regulators in a design rather than fewer larger regulators can save board space and provide improved system performance.

Add Rapid Acquisition and High Accuracy to Tracking Applications Using Cost-Effective GNSS Modules Publish Date: 2018-12-19

Second generation GNSS modules offer faster satellite acquisition and better positional accuracy while becoming easier to design in.

USB Type-C, USB PD, and USB 3.1 Gen 2: New Standards in Speed and Power Publish Date: 2018-12-18

USB-C™ cables and connectors can cope with the power required for a device such as a laptop, negating the need to carry numerous cables for different uses.

Understand How to Use Switched Capacitor Filters to Save Space and Improve Filter Performance Publish Date: 2018-12-13

Use switched capacitor filters to lower parts count and get greater accuracy, temperature stability, and reliability compared to passive or active RC filters.

Save Space in Motor Control Designs with Highly Integrated Gate Drivers Publish Date: 2018-12-12

Use highly integrated modular gate drives to save BLDC motor control circuit space and make it easier to control MOSFET switching for optimum performance.

How to Use Rotary Encoders to Quickly Convert Mechanical Rotation into Digital Signals Publish Date: 2018-12-11

Applying rotary encoders to sense angular position or velocity of a shaft or axle for efficient and effective digital sensing or control.

Case Study: Characterizing a TI DC/DC Converter Publish Date: 2018-12-06

It is vital in IoT devices to have an efficient power management system to get as much energy as possible out from the battery.

Use Advanced Pressure Sensors to Boost Accuracy and Resolution in Compact IoT Designs Publish Date: 2018-12-04

Pressure sensors are critical to the IoT, with new versions emerging that feature smaller form factors, greater accuracy and resolution.

Get the Most Out of Exotic Processes for 5G LNAs Publish Date: 2018-11-29

Low noise amplifiers (LNAs) for 5G wireless require exotic processes like SiGe, SOI, and GaAs that require special attention for successful implementations.

Fundamentals of Distance Measurement and Gesture Recognition Using ToF Sensors Publish Date: 2018-11-28

Integrated time of flight (ToF) sensors provide a simple, fast, and inexpensive way to measure distance and to recognize simple gestures in embedded systems.

Get Started with USB-C Power Delivery Publish Date: 2018-11-27

Integrating USB Type-C connectors into designs requires developers pay careful attention to proper connector options and recommended layout guidelines.

Rotary Encoder Options: Absolute or Incremental? Publish Date: 2018-11-20

The main two types of rotary encoders are absolute and incremental. How do they work? What are the differences? What’s the right type for your application?

Controlling Startup and Shutdown Power Sequences Publish Date: 2018-11-14

Learn techniques to sequence the startup and shutdown of multi-rail power supplies used for FPGAs, DSP processors, and similar system on chip devices.

Quickly and Easily Apply FPGAs with the Arduino MKR Vidor 4000 Publish Date: 2018-11-13

The Arduino MKR Vidor 4000 provides a simple and inexpensive way to make use of an FPGA’s real time abilities in embedded system designs.

Fundamentals of Current Measurement: Part 2 – Current Sense Amplifiers Publish Date: 2018-11-07

How to accurately and safely amplify the low-level voltage generated by current sense resistors into a relatively large voltage that’s more easily measured.

Improving Embedded Security with the Armv8-M Architecture and TrustZone Publish Date: 2018-11-06

Securing embedded systems using the Armv8-M architecture and TrustZone.

Simplify Portable, Low-Power Audio Circuit Design Using Advanced Class D Amplifiers Publish Date: 2018-10-31

Use advances in Class D or digital amplifiers to make compact, low-power audio circuits for portable and battery powered applications.

Build More-Effective Smart Devices: Part 3 – Processor Performance Publish Date: 2018-10-30

Using a family of 32-bit MCUs to build invisible intelligence into wearables and IoT devices while optimizing for low power.

How to Efficiently Detect Motion in Wearable Devices Publish Date: 2018-10-24

When sensing motion in battery powered wearables, developers can get the features and accuracy they need while meeting power consumption requirements.

Build More-Effective Smart Devices: Part 2 – Secure Design Publish Date: 2018-10-23

Developers can use secure MCUs and authentication ICs to meet users' expectations for privacy and protection in smart products.

Add High-Performance Speech Keyword Spotting to IoT Designs: Part 2 – Using MCUs Publish Date: 2018-10-17

Developers can implement efficient KWS on MCUs using DS-CNNs from hardware optimized neural network library for resource-constrained designs.

Build More Effective Smart Devices: Part 1 – Low-Power Design with MCUs and PMICs Publish Date: 2018-10-16

Advanced MCUs and PMICs provide the foundation needed to meet user expectations for next generation smart products.

Using Redrivers to Extend the Range of High Throughput USB 3.0 Cables Publish Date: 2018-10-10

Use redrivers to expand high-speed USB applications by enabling the use of longer cables.

Fundamentals of Current Measurement: Part 1 – Current Sense Resistors Publish Date: 2018-10-09

Current sense resistors are widely used to measure current flow to track system performance, but there are nuances to be aware of for successful implementation.

How to Use Analog Switches to Dynamically Switch Audio and Video Signals Publish Date: 2018-10-03

Developers can easily switch audio and video sources while minimizing noise and signal losses by using the right CMOS analog switches.

Use IMUs for Precise Location Data When GPS Won’t Suffice Publish Date: 2018-10-02

IMUs provide precise positioning information for embedded applications ranging from consumer to industrial, medical, and military.

Add High-Performance Speech Keyword Spotting to IoT Designs: Part 1 – Using FPGAs Publish Date: 2018-09-27

Developers can add voice-activated features to resource-constrained designs using a low-power FPGA running a BNN, a highly efficient machine learning algorithm.

2G and 3G are Sunsetting: Select the Right Protocol for an IoT Network Publish Date: 2018-09-26

After choosing between the various wireless cellular interfaces for IoT devices, designers can get LTE-M based designs to market quickly with modules and kits.

Offset 0 of 2218 results. View result 100 200 300 400 500 600 700 800 900