De 10 belangrijkste redenen om te stoppen met alles waar je op dit moment bezig bent en Molex RJ45-connectors te kopen bij Digi-Key

Ik weet wat je denkt: niet weer zo'n blog over RJ45-connectors... Je kunt je niet omdraaien of iemand probeert je wel een RJ45-connector aan te smeren. Waarom moet ik daarnaar luisteren? Ik heb al iemand bij wie ik mijn RJ45's koop en die dingen zijn toch allemaal hetzelfde? Fout!

(Bron afbeelding: Molex)

Dit zijn de 10 belangrijkste redenen om te stoppen met alles waar je op dit moment bezig bent en Molex RJ45-connectors te kopen bij Digi-Key.

 • 1.) Molex en Digi-Key hebben een sterke band die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd; we richten ons op de klant om de best mogelijke ervaring te kunnen bieden. Tijd om ‘Bob's Connectorhuis’ met zijn lakse klantenservice te dumpen. Je productontwerpen verdienen de beste kwaliteit en klantenservice. Met Molex en Digi-Key samen kunnen we daarvoor zorgen.
 • 2.) Molex RJ45-connectors bieden een ruim aantal productopties voor alles wat je nodig hebt. Van standaard niet-magnetische modulaire jacks tot ICM's voor PoE met LED's: wij hebben wat je zoekt.
 • 3.) Molex zet zich in voor de ontwikkeling en ondersteuning van RJ45's op de lange termijn. Onlangs hebben we in onze RJ45-productfamilies geïnvesteerd om concurrerend te blijven en we zullen blijven investeren om onze klanten van dienst te kunnen zijn met nieuwe producten en innovaties.
 • 4.) De connectors van Molex worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaards. Vallen die aansluitpinnen eruit na een reflow-soldeerproces? Je gelooft het bijna niet, maar dat heb ik zien gebeuren bij producten van een lagere kwaliteit. Wat is de oplossing? RJ45's van Molex! Neem nooit meer genoegen met producten van een lagere kwaliteit.
 • 5.) Met de snelle vooruitgang van het IoT is één van de goedkoopste manieren om een apparaat aan te sluiten en te voeden via een modulaire jack van Molex. Molex biedt veel verschillende modulaire jacks voor diverse snelheden en onze connectors ondersteunen de huidige PoE-standaards als daarvoor de juiste hardware wordt gebruikt.
  1. https://www.digikey.com/en/product-highlight/m/molex-connector/modular-jacks-and-plugs
 • 6.) Er worden op dit moment veel technologieën en oplossingen ontworpen die met Molex RJ45's zullen werken. Om een voorbeeld te geven: Molex heeft een PoE-verlichtingsoplossing ontworpen die met onze PDJacks (Powered Device) werkt. Je kunt onze PDJack-serie kopen op de website van Digi-Key en binnenkort komen er nieuwe PDJack-producten aan!
  1. https://www.digikey.com/en/videos/m/molex-connector/molex--pdjack
 • 7.) Molex biedt een groter assortiment oudere producten dan de concurrentie. Soms heb je niet het allernieuwste model connector nodig en moet je gewoon de ondersteuning voor een ouder systeem voortzetten. In dat geval kan je rekenen op Molex. Bekijk onze selectie RJ11 Modjack-producten op de Digi-Key-website.
 • 8.) Molex biedt meer dan alleen RJ45-connectors, we bieden ook RJ45-stekkers en RJ45-kabels, want wat heb je aan een connector als je hem niet op je netwerk kunt aansluiten? We hebben een hele reeks stekkers en kabels voor Cat 5e- en Cat 6-toepassingen.
 • 9.) Molex heeft een selectie 1-poorts magnetische RJ45's voor vrijwel alles wat je nodig hebt. Onze 1-poorts Magjacks vallen onder het merk MXMag; we kunnen alles ondersteunen, van 10/100 snelheden in korte modellen tot 1,0 Gbps in lange modellen met LED's en PoE. Onze 1-poortsmodellen hebben bovendien innovatieve functies zoals PSE (Power Supply Equipment) en PD (Powered Device). Op dit moment worden er nieuwe snelheden en vermogensniveau's ontwikkeld, dus in de nabije toekomst kan je onderdelen verwachten die geschikt zijn voor 90 W en 5,0 Gbps!
  1. https://www.digikey.com/en/product-highlight/m/molex/mxmag-single-port-rj45-magnetic-jacks
 • 10.) Geen Magjack-familie is compleet zonder het verplichte multi-poorts ICM-ontwerp (dat niet mag ontbreken in een evenwichtig dieet). Onze gestapelde multi-poorts ICM's bieden het brede aanbod aan snelheden, vermogenseisen en PHY-chips die onze klanten vandaag de dag gebruiken. Wat kan je doen met een multi-poorts ICM? Je kunt beter vragen wat je er niet mee kunt doen! Familiebijeenkomsten, barbecues, dagjes aan zee... daar helpt een ICM je niet bij. Als je echter een krachtige schakelaar moet maken voor routering van internetverkeer op concurrerende snelheden, wordt een multi-poorts ICM het middelpunt van je ontwerp.

In een wereld die altijd in ontwikkeling is, biedt Molex de fundering voor de toekomst samen met Digi-Key. Ga meteen naar de Digi-Key-website!

Ben je dit nog steeds aan het lezen? Wat doe je hier nog? Ga Molex RJ45's kopen bij Digi-Key!

About this author

Image of Matt Mohr

Matt Mohr, Product Manager, has been with Molex since 2016 and is responsible for Modular Jacks, plugs, ICMs, and RJ45 cable assemblies. Matt works in the Copper Solutions Business Unit of Molex where he interfaces with engineers and sales on a daily basis to drive product development and market his products. Matt’s background includes datacom infrastructure and data center project management, which helps him piece together the best solutions for his customers. Matt attended Iowa State University in Ames Iowa where he studied Computer Engineering. Outside of work, he engages in automotive restoration with an emphasis on German cars, and he trades financial markets.

More posts by Matt Mohr