EUR | USD

Digi-Key Digitale oplossingen

De digitale transformatie van het bedrijfsleven is hier aan de orde, wat betekent dat bedrijven op zoek zijn naar machine-to-machine (M2M) verbindingen om hun mogelijkheden te verbreden. Wij bieden een verscheidenheid aan digitale oplossingen die ontworpen zijn om kosten en fouten te verminderen en de efficiëntie, nauwkeurigheid en time-to-market te verhogen. Of uw bedrijf nu kan profiteren van API's, EDI of een Punchoutcatalogus, wij staan klaar om u te helpen uw eProcurement eisen naar een hoger niveau te tillen.

Aan de slag met de digitale oplossingen van Digi-Key

  • Stap 1Identificeer de processen die u wilt verbeteren en automatiseren
  • Stap 2Overweeg uw huidige technologische infrastructuur en middelen
  • Stap 3Evalueer de ROI met tools zoals onze API Solutions Calculator
  • Stap 4Contacteer Digi-Key met eventuele vragen

Digital Transformation eBook

Digital Transformation "reimagineert" de bedrijfsvoering in het digitale tijdperk. Dit omvat het gebruik van digitale technologieën om nieuwe - of bestaande - bedrijfsprocessen, werknemerscultuur en klantervaringen te creëren om te voldoen aan de veranderende bedrijfs- en markteisen en om een concurrentievoordeel te creëren.

Dit eBook verkent de evolutie van de digitale transformatie in aanbestedingen; laat zien hoe het er in het echte leven uitziet; en legt uit waarom inkoopafdelingen nu moeten beginnen met het mobiliseren van hun digitale transformaties.